Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Nyheter
Hjem > Nyheter > Innhold

Produktkategori

Miter Girkasse Hovedbruk

Sijie Industrial co, Ltd | Updated: Jun 09, 2017

Miterkasse girkasse er en slags industrielle komponenter, den kan passere girkasseanlegget for å fullføre kraftoverføringsoppgaven, samtidig som girkassen som utstyr for girkasseutstyr, i kjemisk industri er også meget stor bruk. I dette papiret diskuteres bruk av girkasse, MITTER Girkasse, den vanlige feilen i girkassen og diagnosemåtingene i detalj.

Bruken av Girkassen

Hovedbruk av girkassen er som følger: For det første kan det endre overføringshastigheten gjennom girsettet, som ofte omtales som "girkassen" i industrien. For det andre kan girkassen endre dreiemomentet, det vil si i samme kraft av premisset, jo større girets hastighet, girakselen er jo mindre dreiemomentet i sin tur er jo større; Girkasse som brukes til kraftfordeling, i industrien, kan personalet bruke en motor, Miterkasse gjennom girkassenes hovedaksel for å påvirke et antall akser, og så lenge en motor vil trekke flere belastninger; Girkassen har funksjonen av clutch, bremsekoblingen er bruk av girkassen. Folk er fri til å skille de to maskeringene og deretter dele lasten og motoren fra hverandre; I overføringsretningen er det tilrådelig å bruke tovifteformede gir for å overføre kreftene i vertikal retning til rotasjonsaksen på den andre siden.

For det andre, den typiske feilen i girkasseytelsen

Gjennom analysen av den praktiske bruken av girkassen er det ikke vanskelig å bestemme feilen. Hele girkasseanlegget inneholder lager, gir, girkasse og boksstruktur og andre komponenter, som en slags vanlig mekanisk kraft system, det er i kontinuerlig bevegelse på samme tid, det er veldig lett å oppleve mekanisk delfeil, spesielt lagre, gir og drivaksel av disse tre delene, Miter Gearbox, er den andre feilsannsynligheten betydelig lavere enn dem.

Når utstyret utfører oppgaven, er funksjonsparameteren utenfor den tillatte maksimale kritiske verdien på grunn av mangelen på evnen til å arbeide på grunn av ulike kompliserte faktorer. Dens manifestasjon er også mangfoldig, den generelle situasjonen er den delt inn i to hovedkategorier: den første er utstyret i den kumulative rotasjonen gradvis produsert, fordi den ytre overflaten av girkassen i ferd med å bære relativt stor last, Mitre Girkasse i gapet mellom maskeringsutstyret og den relative valsekraften og glidekraften, glidningstidspunktet for friksjon og poler i motsatt ende av retningen er bare omvendt. Over tid vil den langsiktige mekaniske operasjonen gjøre utstyret liming, sprekker, øke Graden av slitasje, girspenning blir uunngåelig. En annen feil skyldes at personalet ikke er kjent med sikker operasjonsprosedyren eller bryter med arbeidsprosifikasjonen og forespørselen, ved installasjon av gears uaktsomhet eller i den første produksjonen for feil i forekomsten av skjulte farer, Mitre Girkasse denne feilen er ofte fordi det indre hullet og den ytre sirkelen av giret ikke er det samme senteret, giret interaksjon mellom formen på feil- og akseldistribusjonen asymmetri.

I tillegg, i girkassen til hver del, er akselen også tilbøyelig til glid av delene, når det er en relativt stor belastningsaksel, vil akselen raskt deformere, direkte fremkalle girkassen til denne feilen. Når feildiagnosen av girkassen er deformasjonsgraden på forskjellige akser på virkningen av girkassefeil inkonsekvent, vil det naturligvis være en annen feilytelse, slik at forvrengningsaksen også har en tung og mild. Akse ubalanse vil føre til feil, årsakene er som følger: I belastningen av miljøet arbeid, er MITTER Gearbox over tid deformasjon også uunngåelig; akselen i seg selv avslører en rekke feil i mange prosessprosesser, som produksjon, produksjon og prosessering, noe som medfører alvorlig ubalanse i den nye støptaksen.


Forespørsel
Send
Kontakt oss
Adresse: Xinji Road, Hanzhong, Dongguan City, Guangdong provinsen, Kina.
Telefon: +86-0769-83061993
Faks: +86-0769-88057667
E-post: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial co, Ltd reservert alle rettigheter.